Bliv kreativ med små sideborde

Små sideborde er de ubesungne helte i et velindrettet rum. De er små, men de har en stor effekt og giver et praktisk sted til alt fra fjernbetjeninger og bøger til drikkevarer og snacks. Men sideborde er meget mere, end man umiddelbart tror. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan bruge små sideborde på uventede og kreative måder!

Små rumløsninger med små sideborde

Sideborde er ideelle til små rum, fordi de fylder meget lidt, mens de stadig tilbyder masser af anvendelighed. Kig efter sideborde, der har skjult opbevaring – som skuffer eller hylder – så du kan maksimere din plads uden at gå på kompromis med stilen. Og overse ikke muligheder som f.eks. nestingborde, som kan gemmes væk, når de ikke er i brug.

Du kan blive kunstnerisk med små sideborde

Sideborde er ikke bare funktionelle møbler; de kan også fungere som kunstværker! Kig efter møbler, der kombinerer form og funktion, som f.eks. sideborde med indbygget belysning eller borde, der er prydet med levende farver og teksturerede detaljer. Og glem ikke materialerne; træ, metal, marmor, glas – der er ingen grænser for, hvad du kan gøre med sideborde.

Gå amok med farverne når det gælder små sideborde

Farverige sideborde tilføjer et uventet personligt præg til ethvert rum. Du kan være modig med stærke farver eller vælge noget mere diskret som pastelfarver eller dæmpede toner. Mor dig med at blande og matche farver for at skabe et levende look, der vil pifte ethvert rum i dit hjem op. Bare sørg for at holde det afbalanceret – for mange forskellige farver på ét sted kan hurtigt blive overvældende.

Små sideborde har mange muligheder

Sideborde har så mange muligheder, når det kommer til at gøre dit rum unikt og interessant. Der er utallige måder at være kreativ med disse små, men mægtige møbler på, lige fra at tilføje ekstra opbevaringsløsninger til at tilføre lidt farve til et kedeligt hjørne! Så hvis du leder efter en nem måde at pifte dit hjem op på uden at sprænge banken, så tænk ud af boksen og udforsk alle de muligheder, som sideborde har at tilbyde!